HomeSajtószobaSikeres halasi civil sátor

Sikeres halasi civil sátor

  • 2014. december 22., hétfő 00:00
  • 1140 View

Hosszú évek óta szokás, hogy az aktív társadalmi szervezetek decemberben - csatlakozva az adventi vásárhoz – bemutatkoznak a városközpontban – mondta Végső István programszervező, részlegvezető. 

 

Az ünnepi készülődésnek köszönhetően sokan megfordulnak ilyenkor a sátrak körül. A civilek kiadványokat, szóróanyagokat, oszthattak, illetve adományt gyűjthettek. Céljuk az volt idén is, hogy népszerűsítsék és megismertessék tevékenységüket a lakossággal. Persze jól esik estefelé egy pohár meleg tea vagy forralt bor is, amit a civilek adhattak a náluk megfordulóknak. 
 
A december 12. és 23. közé eső napokon az Albert Schweitzer Alapítvány, a Kántor András Veterán Autósok és Motorosok Kiskunhalasi Egyesülete, a Kerékpáros Klub, a Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület, a Kiskunhalasi Városvédő és Városszépítő Egyesület, a Konok Kunok Motoros Klub, a Pásztortűz Egyesület, a Prevencióval Segítő Csillagfény Egyesület és a Rotary Klub Kiskunhalas várta szeretettel az érdeklődőket a civil sátornál, és mondhatta el jókívánságait az ünnepek alkalmával.
Értékelés:
(0 szavazat)

Kapcsolódó elemek